Νομός  Αττικής:

Στις περιοχές του Νομού Αττικής η αποστολή των προϊόντων γίνεται με αυτοκίνητα της εταιρίας μας. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζεται από 1-3 εργάσιμες  ημέρες.

Το κόστος αποστολής, για τις περιοχές εντός Λεκανοπεδίου Αττικής, εξαρτάται από το μέγεθος των αγορών σας και έχει οριστεί ως εξής:

  • Για αγορές από 0,00  € –  150,00 €  η χρέωση αποστολής είναι 15,00 €
  • Για αγορές από 151,00  € –  300,00 €  η χρέωση αποστολής είναι 10,00 €
  • Για αγορές από 301,00 € – 450,00 €  η χρέωση αποστολής είναι 7,00 €
  • Για αγορές από 451,00 €  και άνω   η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Το κόστος αποστολής, για τις περιοχές εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής, εξαρτάται από το μέγεθος των αγορών σας και την απόσταση και καθορίζεται μετά από επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 2118000655.

Παράδοση σε όροφο με χρήση εργάτη, απαιτεί προηγούμενη συνεννόηση και το κόστος υπολογίζεται ανά περίπτωση.

Υπόλοιπη Ελλάδα: 

Οι αποστολές των προϊόντων για την υπόλοιπη Ελλάδα γίνονται κατόπιν συνεργασίας με εταιρίες μεταφορών. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων από την εταιρεία μας στις εταιρείες μεταφορών της Αθήνας, υπολογίζεται από 1-3 εργάσιμες  ημέρες. Η μεταφορά των προϊόντων από την εταιρία μας στις εταιρίες μεταφορών, γίνεται με δικά μας φορτηγά, ΔΩΡΕΑΝ.

Το κόστος αποστολής από τις εταιρίες μεταφορών στο χώρο σας υπολογίζεται  από τις ίδιες, ανάλογα με τον όγκο & το βάρος  των προϊόντων της παραγγελίας και πάντα επιβαρύνει τον πελάτη. Εμείς για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αν το επιθυμείτε, ερχόμαστε σε επικοινωνία με τις μεταφορικές εταιρίες και σας ενημερώνουμε για το κόστος της εκάστοτε αποστολής. Η εξόφληση των εξόδων αποστολής της  μεταφορικής εταιρίας  γίνεται από τον παραλήπτη την στιγμή της παράδοσης των προϊόντων.

 

 

Αποστολή με courier σε όλη την Ελλάδα:

Δίνεται επίσης η δυνατότητα αποστολής με courier για προϊόντα με μικρό όγκο. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζεται από 1-3 εργάσιμες  ημέρες.   Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραλήπτη.

Η χρέωση της αποστολής προκύπτει από το βάρος ή και τον όγκο του προϊόντος και από την “προσβασιμότητα” του τόπου αποστολής.

Για την αποστολή χρησιμοποιούμε την  Γενική Ταχυδρομική.

Στην περίπτωση διαμονή σας σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα παράδοσης στο υποκατάστημα της courier,με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε extra δαπάνες μεταφορικών.

Εμείς για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ερχόμαστε σε επικοινωνία με το courier και σας ενημερώνουμε για το κόστος της εκάστοτε αποστολής.

 

 

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Υπάρχει η δυνατότητα ο πελάτης να παραλάβει το προϊόν από το σημείο διανομής μας στο Ίλιον, Αντιρρίου 10. Σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητη η τηλεφωνική παραγγελία τουλάχιστον τρεις μέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

 

 

Σημειώσεις :

Ίσως υπάρξουν προϊόντα που δεν βρίσκονται σε stock με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών.  Σε κάθε τέτοια περίπτωση ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα τηλεφωνικά & με e-mail.

Η Garden Gallery διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους αποστολής και το κόστος των αποστολών χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση