Καλωσήρθατε στο E-Shop της Garden Gallery!

Σχετικά με εμάς

H εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των Ξύλινων Κατασκευών, τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου, από το 1965.

Από το 2011 η εταιρία μας προχώρησε και στην εμπορία Ειδών Κήπου και Προϊόντων Εμποτισμένης Ξυλείας, μέσα από ένα δυναμικό Ε-Shop, που στόχο έχει να φέρει σε εσάς προϊόντα άριστης ποιότητας για τον κήπο και το σπίτι σας.

Αναλαμβάνουμε ειδικές ξύλινες κατασκευές όπως Πέργκολες, Στέγαστρα, Ξύλινους Φράχτες, Κιόσκια . Αναλαμβάνουμε επίσης την τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων (Deck) ενώ μπορούμε να κατασκευάσουμε Ξύλινες Γλάστρες, Ζαρντινιέρες, Τραπέζια , Πάγκους σε ειδικές διαστάσεις που όχι μόνο εξυπηρετούν πρακτικά, αλλά βελτιώνουν και διακοσμητικά τον χώρο της οικίας ή της επιχείρησή σας.

Η πολυετής παρουσία στο χώρο, ο επαγγελματισμός, η απόλυτη συνέπεια και η άριστη τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού μας εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Όλα τα ξύλινα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιητικά Οικολογικού Εμποτισμού και ποιότητας. Διαθέτουν εξαιρετική αντοχή στις οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και δεν χρειάζονται συντήρηση.